İstanbul Ayakkabı Üreticileri

istanbulayakkabiureticileri

İstanbul Ayakkabı Üreticileri

İstanbul ayakkabı üreticileri arasında kaliteli ürünleri ve makul bir fiyat aralığı ile firmamız öne çıkmaktadır. Firmamız bünyesinde farklı markalar yer almaktadır. Ayakkabıların iç ve dış yapısı kaliteli bir üretimden geçmektedir. North of Wild ve Deka ayakkabı bu alanda önemli markalardandır. Farklı tarzlara uygun modeller, makul fiyat aralıklarında bulunabilmektedir.

Farklı Modeller ve Özellikleri

Deka ayakkabı kategorisindeki ayakkabı modelleri genel olarak yürüyüş, sneaker ve klasik olmak üzere üçe ayrılmaktadır. Ayakkabıların bedenleri kadın ve erkek ayakkabı modellerinde çeşitlenmektedir. Kadın ayakkabıları 36 numaradan başlayıp 40 numaraya kadar devam etmektedir. Erkek ayakkabıları ise 40 numaradan başlayarak 45 numaraya kadar devam etmektedir. Deka ayakkabı modelleri üç farklı materyal yapısı ile çeşitlenmektedir. Poliüretan, suni deri ve hakiki deriden yapılmaktadır. Hakiki deriden yapılmış ayakkabı modellerinin kalitesiyle birlikte fiyatlarında da bir artış görülmektedir. Ayakkabıların kalitesini belirleyen bir diğer unsur da sahip oldukları taban teknolojileridir. Ayakkabının sahip olduğu kaliteli taban üretimi uzun ömürlü kullanım süresini ve kalitesini artırmaktadır. İstanbul ayakkabı üreticileri arasında öne çıkan firmamız bünyesinde North of Wild markası, daha çok spor ayakkabı modelleri satışa sunmaktadır. Outdoor, yürüyüş, koşu, antrenman ve kar botu kategorileri öne çıkmaktadır. Kaliteli üretimlerinin yanı sıra oldukça rahat bir kullanım sunarlar. Modeller suya dayanıklı, ter tutmayan ve nefes alabilen özelliklere sahiptir. North of Wild markasına ait ayakkabı modellerinin üretiminde materyal olarak hakiki deri, suni deri, mikrofiber ve tekstil kullanılmaktadır. Spor modellerinin bağlama şekilleri, bağcıklı, bağcıksız, bantlı ve slip-on şeklinde olmaktadır. İki marka için de farklı birçok renk çeşitliliği bulunmaktadır.

Fiyat Aralığının Değişimi

Firmamız farklı tarzlara uygun ayakkabı modeller satışa sunmaktadır. Modelin üretildiği materyal ve özellikleri fiyat aralığını değiştirmektedir. Satışa sunulan her model belli bir kaliteyi yansıtmakla birlikte birtakım özellikleri değişmektedir. Hakiki deriden imal edilmiş modeller en yüksek fiyata sahiptir. Terletmeyen kumaş, sıcak ve soğuk havaya uygun üretim fiyata etki etmektedir. İstanbul ayakkabı üreticileri arasında öne çıkan firmamız kaliteli üretimden geçmiş şık ve konforlu ayakkabı modellerini makul bir fiyat aralığında satışa sunmaktadır.

Etiketler: İstanbul Ayakkabı Üreticileri
Haziran 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR