Black Friday Avantajları Nedir?

Black Friday Avantajları Nedir?

Black Friday Muhteşem cuma avantajları kapsamında fiyatlarda alıcıyı oldukça tatmin eden oranlarda indirimler gözlemlenebilir. Ürüne göre farklılık arzeden indirim oranları %50-80 seviyelerinde süpriz fiyatlar sözkonusudur. Bunlara ek olarak bu dönemde Markalar tarafından birleştirilebilir kampanyalar sunulmaktadır, Örneğin: 4 al 3 öde, 2. ürün alımında extra %20 vb. Her marka kendine özgü farklı türde kampanyalarla bu sürece hazırlanmaktadır. Sizlerde NORTH WILD Black Friday indirimlerini merak ediyorsanız, MUHTEŞEM CUMA indirimleri için Fırsat Köşesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Black Friday'de avantajları yakala

Black Friday yaklaştığında markaların bombardıman yaptığı reklam görsellerini elbette görmekteyiz. Bu durum bize,vaktin geldiğini ve avantajlı fiyatları kaçırmamız için hatırlatma niteliğindedir. Kampanya öncesi yararlı olabilecek alışveriş tutkunu üyelerimiz için küçük tavsiyeler sıraladık, işte 5 önerimiz:

Bir liste yap: Black Friday öncesinde bir liste hazırlamanızı tavsiye ederiz. İhityaç veya hediye için ürün ve özelliklerini belirlemek satın alma kararınızı oldukça hızlandıracaktır.

Fiyat araştır ve karşılaştır: Muhteşem cuma yaklaşırken, beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz ürünlere karar verip fiyat araştırması yapabilirsiniz. En avantajlı fiyatlar için Black Friday öncesi araşıtrma çok önemli bir nokta !

Online Fırsatları Kontrol Et: Sevdiğiniz ve alışveriş yapmaktan keyif aldığınız mağazaların online alışveriş sitelerini de mutlaka kontrol edin, Üye kuponu, saatlik indirimler, parapuan gibi alışverişlerinizden biriktirdiğiniz puan sistemleri gibi bir çok farklı indirim alternatiflerini değerlendirmenizi tavisye ederiz. Northwild.com.tr ‘de her alışverişinde biriktirdiğin para puan kampanyası ve detayları için ziyaret edebilirsiniz.

Gördüğünüz Herşeyi almayın: Alışveriş çılgınlığının yaşandığı mağazalarda izdahamlar olduğu bu dönemde, sizleri mantığa davet ediyoruz. Gördüğünüz Herşeyi almayın! Kampanya döneminin cazibesine kapılan bir çok kişinin sonrasında pişman olduğunu bilmekteyiz.

Eposta Gelen kutusu kontrol et: Online alışveriş sitelerinde bir diğer pazarlama araçlarından biri de e-mail marketing yani e-posta pazarlamadır. Bu demek oluyor ki düzenli olarak gelen kutusu veya junk ( istenmeyen) kutusu kontrol edilmelidir. Yalnızca size özel oluşturulan ve paylaşılan indirim, kupon veya davet mailleri ile daha avantajlı fiyatlarda, beklediğiniz ürünü satın almanız mümkün.

NORTH WILD kullanıcıları için tavsiyelerimiz bunlardır. Sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu ettiğiniz ve fırsatları yakaladığınız bir kasım ayı diliyoruz.

Etiketler: BLACK FRİDAY
Ekim 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR