11.11 Süper İndirim Günü Nedir?

11.11 Süper İndirim Günü Nedir?

11.11 Süper İndirim Günü Nedir?

‘’11 Kasım İndirimi Ne Demek’’ sorusunun cevabı olarak Kasım ayında gerçekeleşen tüm dünyada, her markanın özel fırsat fiyatları sunduğu bir alışveriş günüdür. Bir çok markanın online veya fiziki mağazalarında çeşitki kampanyalar düzenlediği ve müşterilerine özel büyük fırsatlar sunduğu yılın en iddaalı alışveriş günlerinden biridir.

11.11 Süper İndirim Günü

Yıl içinde heyecanla beklenen kasım ayı, 11 kasım özelinde farklı avantajlar, o güne özel indirimler gerçekleşen önemli kampanya günlerinden biridir. Süper Kasım indirimleri içerisinde en önemli günlerden olduğunu söyleyebiliriz, kasım ayı boyunca alışverişlerinizde 11 kasım gününü ayrı değerlendirmenizi ve sevdiğiniz markaların bu güne özel yaptığı kampanyaları incelemenizi tavsiye ederiz. North Wild 11.11 Kasım süper indirim günü için alt limitsiz tüm ürünlerde geçerli parapuan kullanımı ile begendiğiniz ürünü cok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Online alışveriş tutkunları için 11 kasım günü büyük avantaj sağlayan kampanyaları yakalayacağınız gündür. Northwild.com.tr ’den ulaşabileceğiniz %60’ a varan indrimleri kasım ayı sona ermeden değerlendirmenizi ve dolabınızdaki ihityaçları gidermenizi tavsiye ederiz.

11.11 Süper indirimleri aynı zamanda yeni sezon ürünlere daha avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlar. Bu sayede kış alışverişiniz için yeni sezon alışveriş listesi hazırladıysanız mutlaka yeni gelenler kategorisini inceleyin ve alışverişi planlayın.

Büyük Fırsat: 11.11 Kampanyaları

Büyük avantaj sağlayan süper indirim günü 11 Kasım, bütçe dostu, kışa hazırlık alışverişi için kaçırılmayacak fırsatlar sunar. Northwild.com.tr’de waterproof su geçirmez özellkte tüm bot modellerinde bulunan %10 indirim fırsatı ile 11 kasım fırsat gününü ayrıca değerlendirebilirsiniz.

11 kasım Kampanyaları bir çok kategoride ürünleri kapsamaktadır. Kampanyayı değerlendirmek isteyen kullanıcılar online alışveriş sitelerini veya markaların fiziki mağazalarını mutlaka kontrol edip karar vermelidir. Avantajlı indirim günü 11 kasımda online mağaza, fiziki mağaza olarak farklı avantajlar ve fırsatlar sunabilir. Bu yüzden iki taraflı kontrol etmekte fayfda var. Her bütçeye uygun bir kampanya yakalaycağınızdan şüphemiz yok.

Kasım kampanyaları sezonlar için farklılık gösterebilir. Yeni sezon ürünlere bu dönemde uygun fiyatlarla sahip olabilir, eski sezon ürünlere ise yılın en düşük fiyatları ile satın alabilirsiniz. Northwild.com.tr’ de yeni sezon ürünlerde %20’ ye varan, eski sezon ürünlerde %60’ a varan indirimler sizi bekliyor.

Bir alışveriş festivali niteliğinde değerlendirdiğimiz 11 Kasım Süper indirim günü, Northwild kullanıcıları memnuniyeti ve talepleri göz önüne alınarak düzenlenmiştir. Her yorumunuz talebiniz bizim için cok değerldiir.

11.11 İndirimleri Ne Zaman?

11 Kasım indirimleri ne zaman başlayacak, ve ne zaman bitecek diye merak edenler 8-11 Kasım tarihleri arasında Northwild.com.tr’de geçerli olacaktır. Tüm indirimlere ek daha önce biriktirdiğiniz para puanlarınızı alt limitsiz tüm ürünlerde kullanabilirsiniz.

Etiketler: 11.11 Süper İndirim, Günü Nedir
Kasım 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR